День ЦЗ у школі

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 10 травня у школі було проведено День цивільного захисту.

Учні та педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та життя.

Вранці зібрались на подвір’ї школи на урочисту лінійку, де було оголошено план проведення Дня цивільного захисту.

Протягом дня учні мали змогу переглянути навчальні мультфільми та фільми; виставки газет "Цивільний захист України", плакатів "Знати, уміти, допомогти, попередити", малюнків; практично ознайомитися із засобами захисту органів дихання та шкіри. Учні із задоволенням взяли участь у флеш-мобі "Життя людини - найбільша цінність".

Цікавими були вікторини для учнів "Це потрібно знати кожному" та спортивні змагання з елементами цивільного захисту.

Завершальним етапом була евакуація школи, де учні і вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій.

День цивільного захисту під гаслом «Допомогти! Врятувати! Запобігти!» проведено цікаво та повчально. Усі переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.

Кiлькiсть переглядiв: 364

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.